Festpakker

5 timers arrangement | ALT INKL. KR. 589,-

Velkomstdrink

3 retter mad eller buffet og dessert

Rødvin, hvidvin, øl og vand ad libitum

Kaffe, te, 1 cognac og småkager

Festpakker

8 timers arrangement | ALT INKL. KR. 698,-

Velkomstdrink

3 retter mad og natmad eller buffet og natmad

Rødvin, hvidvin og dessertvin ad libitum

Kaffe, te og kransekage

1 cognac eller likør

Fri bar med øl, sodavand og vine

Duge, servietter og blomster

Festretter

*/**** Tillæg påregnes

Velkomstglas
Kirr
Kirr Royal
Ferskenchampagne
Asti

Kolde fiske forretter
Laksetatar med syltede rødløg på sprød salt med krydderurtecreme
Fiske symfoni
Røget laks, kold hvidvinsdampet laks, rejer på sprød bund af salat. Dertil serveres dressing
Lakseroulade på sprød salat pyntet med rejer og asparges dertil urte dressing
Rejeanretning med dressing
Skaldyrscocktail (rejer, krebs og hummerkød) dertil dressing
Koldrøget laks serveret med lun flødestuvet spinat
Kold laks Bellevue med rejer og asparges dertil dressing
Tun-/Laksemousse sprøjtet på sprød salat pyntet med rejer og kaviar dertil dressing
Kold laksefarseret rødspættefilet pyntet med rejer, asparges, dertil dressing

Varme fiske forretter
Tarteletter med rejer og asparges

Supper
Oksekødsuppe med urter, kød- og melboller
Klar hønsekødsuppe.
Legeret aspargessuppe
Gullasch suppe
Karrysuppe med ris

Kolde forretter
Kyllingebryst fyldet med soltørrede tomater og pinjekerner, på sprød salat med karry creme
Tarteletter med høns i asparges
Røget dyrekølle på sprød salat med lun røræg og purløg.

Hovedretter: Oksekød
Gammeldags oksesteg med garniture
Helstegt oksefilet
Helstegt oksehøjreb (bedst som medium stegt)*
Helstegt oksemørbrad****

Hovedretter: Kalvekød
Kalvesteg stegt som vildt
Helstegt kalvemørbrad***
Persillefyldt kalvesteg
Rosastegt kalvecoulotte
Helstegt kalvefilet*

Hovedretter: Svinekød
Gammeldags flæskesteg
Svinekam stegt som vildt.

Hovedretter: Lammekød
Lammekølle stegt med persille eller hvidløg

Hovedretter: Fjerkræ
Gammeldags kyllingsteg
Gammeldags andesteg

Hovedretter: vildt
Helstegt dyreryg/-kølle***
Helstegt dyrekølle*
Helstegt rådyrefilet***

Til hver ret serveres årstidens kartofler grønt og saucer

Desserter
Islagkager
Hjemmelavet nougatislagkage
Hjemmelavet islagkage med marcipan og chokolade
Hjemmelavet islagkage med daim
Hjemmelavet vanilleis med hindbærsorbet som islagkage
Nøddekurv med frugt/is eller sorbet(**)

Fromager
Citronfromage
Sherryfromage
Romfromage med kirsebærsauce
Fløderand med frugter
Rubinsteinerkage*
Frugttærter med flødeskum og vanillie creme fraiche
Frugter med råcreme
Pandekager med is og syltetøj

Til kaffen kan vælges
Hjemmebagte småkager
Kransekagekonfekt

Natmad
Oksekødsuppe med urter, kød- og melboller
Legeret aspargessuppe med kødboller
Karrysuppe med ris

Pålægsbord med rullepølse med sky og løg, skinke med italiensk salat, frikadeller med lun rødkål, lun leverpostej med bacon, champignon samt Brie. Dertil brød
Croissant med diverse fyld af salater
Lune frikadeller med kold kartoffelsalat
”Pølsebord” kogte røde pølser med ketchup, sennep, remoulade, ristede løg, rå løg og pølsebrød
Luksusbiksemad med bearnaisesauce og rugbrød