Festpakker

5 timers arrangement | ALT INKL. KR. 589,-

Velkomstdrink

3 retter mad eller buffet og dessert

Rødvin, hvidvin, øl og vand ad libitum

Kaffe, te, 1 cognac og småkager

Festpakker

8 timers arrangement | ALT INKL. KR. 698,-

Velkomstdrink

3 retter mad og natmad eller buffet og natmad

Rødvin, hvidvin og dessertvin ad libitum

Kaffe, te og kransekage

1 cognac eller likør

Fri bar med øl, sodavand og vine

Duge, servietter og blomster

Festretter

*/**** Tillæg påregnes

Velkomstglas
Kirr
Kirr Royal
Ferskenchampagne
Asti
New Age

Kolde fiske forretter
Laksetatar med syltede rødløg på sprød salt med krydderurtecreme
Fiske symfoni
Røget laks, kold hvidvinsdampet laks, rejer på sprød bund af salat. Dertil serveres hummerdressing
Lakseroulade på sprød salat pyntet med rejer og slikasparges dertil urte dressing
Røget ørredfilet på sprød salat med ristede pinjekerner og rejer dertil lime dressing
Rejecocktail med fiskedressing
Skaldyrscocktail (rejer, krebs og hummerkød) dertil fiskedressing
Koldrøget laks serveret med lun flødestuvet spinat
Kold laks Bellevue med rejer og asparges dertil fiskedressing
Tun-/Laksemousse sprøjtet på sprød salat pyntet med rejer og kaviar dertil fiskedressing
Kold laksefarseret rødspættefilet pyntet med rejer, asparges, dertil hummersauce

Varme fiske forretter
Tarteletter med rejer og asparges
Butterdejsindbagte laks på spinat serveret med urtedressing

Supper
Oksekødsuppe med urter, kød- og melboller
Trillebollesuppe med urter og trilleboller
Klar hønsekødsuppe.
Flødelegeret aspargessuppe
Champigonsuppe
Gullasch suppe
Broccolisuppe med bacontern
Tomatsuppe med creme fraice
Karrysuppe med rejer

Kolde forretter
Kyllingebryst farseret med soltørrede tomater og pinjekerner, på sprød salat med karry creme
Tarteletter med høns i asparges
Røget dyrekølle på sprød salat med lun røræg og purløg.

Hovedretter: Oksekød
Gammeldags oksesteg med garniture
Helstegt oksefilet
Helstegt oksehøjreb (bedst som rosastegt)*
Helstegt oksemørbrad****

Hovedretter: Kalvekød
Kalvesteg stegt som vildt
Helstegt kalvemørbrad***
Persillefyldt kalvesteg
Rosastegt kalvecoulotte
Farseret kalvetyksteg
Helstegt kalvefilet*

Hovedretter: Svinekød
Gammeldags flæskesteg
Svinekam stegt som vildt.
Svinemørbrad stegt som vildt
Marineret kamsteg (appelsin eller rødvinsmarineret)
Glaseret skinke
Glaseret hamburgerryg

Hovedretter: Lammekød
Lammekølle stegt med persille eller hvidløg
Lammecoulotte***
Lammmekrone.****
Lammemørbrad****

Hovedretter: Fjerkræ
Gammeldags kyllingsteg
Gammeldags andesteg
Sprængt andebryst(***)
Hovedretter vildt
Stegt fasanbryst**
Helstegt dyreryg/-kølle***
Helstegt dyrekølle*
Helstegt rådyrefilet***

Til hver ret serveres årstidens kartofler grønt og saucer

Desserter
Islagkager
Hjemmelavet nougatislagkage dertil kys og vafler
Hjemmelavet islagkage med marcipan og chokolade dertil kys og vafler
Hjemmelavet islagkage med daim serveret med kys og vafler
Hjemmelavet vanilleis med hindbærsorbet som islagkage serveret med kys og vafler
½ ananas med frugter og is**
½ Melon med frugter og is**
Nøddekurv med frugt/is eller sorbet(**)

Fromager
Ananasfromage
Citronfromage
Valnøddefromage
Sherryfromage
Romfromage med kirsebærsauce
Jordbærfromage på nøddebund
Karamelrand med frugter og karamelcreme
Fløderand med frugter
Rubinsteinerkage*
Frugttærter med flødeskum og vanillie creme fraiche
Frugter med råcreme
Rådhuspandekager med vaniliecreme, abrikossauce og mandelsplitter
Pandekager med is og syltetøj
Risalamande med kirsebærsauce

Til kaffen kan vælges
Hjemmebagte småkager
Kransekagekonfekt
Kransekage med nougat
Chokoladeskaller med pistacie og nougat

Natmad
Oksekødsuppe med urter, kød- og melboller
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller
Flødelegeret broccolisuppe med bacon
Flødelegeret karrysuppe med rejer
Løgsuppe
Pålægsbord med rullepølse med sky og løg, skinke med italiensk salat, frikadeller med lun rødkål, lun leverpostej med bacon og champignon.Dertil brød
Fersk røget kalkunbryst med røræg og purløg og brød
Røget dyrekølle med røræg og purløg og brød
Laksetærter med salat og flûte
Croissant med diverse fyld af salater
Lune frikadeller med kold kartoffelsalat
”Pølsebord” kogte røde pølser med ketchup, sennep, remoulade, ristede løg, rå løg og pølsebrød
Luksusbiksemad med bearnaisesauce og rugbrød
Pølsehorn
Smørrebrødssnitter