Kokken anbefaler

SELSKABER, Min. 10 pers. | 2 RETTER KR. 275,- | 3 RETTER KR. 325,-

MENU 1

DAMPET RØDSPÆTTEFILET 
FARSERET MED LAKSEMOUSSE. HERTIL URTEDRESSING OG BRØD.

KALVECOULOTTE 
SERVERET MED ÅRSTIDENS GRØNTSAGER,
HVIDE KARTOFLER, SURT, FRANSKE KARTOFLER OG EN FLØDE-KALVE-SAUCE.
 

MANDELKURV 
MED FRISK FRUGT VANILLIEIS OG HINDBÆRSORBET.

MENU 2

VARMRØGET LAKS 
MED ASPARGES OG FLØDESTUVEt SPINAT.

KALVECOULOTTE 
STEGT SOM VILDT MED TYTTEBÆR, ASIER, WALDORFSALAT, FRANSKE KARTOFLER, HVIDE KARTOFLER, FLØDE-VILDT-SAUCE.

HJEMMELAVET IS 
MED CHOKOLADE OG MARCIPAN DERTIL KYS OG VAFLER 

MENU 3

KOLD HVIDVINSDAMPET LAKS 
PÅ PLUKKET SALAT MED REJER, ASPARGES OG FISKEDRESSING OG FLûTE.

GAMMELDAGS OKSESTEG 
MED 1/2 TOMAT MED FLØDEPEBERROD, SURT, PERLELØG, GULERØDDER, BØNNER, HVIDE KARTOFLER OG OKSESTEGsSAUCE.

ROMFROMAGE 
MED LUN KIRSEBÆRSAUCE