
Kokken anbefaler
SELSKABER, Min. 10 pers. | 2 RETTER KR. 275,- | 3 RETTER KR. 325,-
MENU 1
DAMPET RØDSPÆTTEFILET
FARSERET MED LAKSEMOUSSE. HERTIL URTEDRESSING OG BRØD.
KALVECOULOTTE
SERVERET MED ÅRSTIDENS GRØNTSAGER,
HVIDE KARTOFLER, SURT, FRANSKE KARTOFLER OG EN FLØDE-KALVE-SAUCE.
MANDELKURV
MED FRISK FRUGT VANILLIEIS OG HINDBÆRSORBET.
MENU 2
VARMRØGET LAKS
MED ASPARGES OG FLØDESTUVEt SPINAT.
KALVECOULOTTE
STEGT SOM VILDT MED TYTTEBÆR, ASIER, WALDORFSALAT, FRANSKE KARTOFLER, HVIDE KARTOFLER, FLØDE-VILDT-SAUCE.
HJEMMELAVET IS
MED CHOKOLADE OG MARCIPAN DERTIL KYS OG VAFLER
MENU 3
KOLD HVIDVINSDAMPET LAKS
PÅ PLUKKET SALAT MED REJER, ASPARGES OG FISKEDRESSING OG FLûTE.
GAMMELDAGS OKSESTEG
MED 1/2 TOMAT MED FLØDEPEBERROD, SURT, PERLELØG, GULERØDDER, BØNNER, HVIDE KARTOFLER OG OKSESTEGsSAUCE.
ROMFROMAGE
MED LUN KIRSEBÆRSAUCE