Hver lørdag og søndag tilbyder vi en lækker brunchtallerken på Restaurant Fjorden.

Brunchen indeholder:
Røræg, cocktailpølser, bacon, pålæg, ost, varmrøget laks fra eget røgeri med krydderurtecreme, hjemmelavet hønsesalat, frisk frugt, pandekage med sirup.

Frokostbuffet: Langfredag, påskelørdag, Påskedag samt 2. Påskedag
Fra kl 12.00 mod forudbestilling

Skærtorsdag, Langfredag og Påskedag (søndag)
Aften buffet fra kl 17.00

Forretter
Røget mørbrad med hjemmesyltet peberfrugt og dressing
Hel dampet laks pyntet med rejer og asparges dertil hjemmerørt dressing samt brød

s m t o t f l
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30