Festpakker

8 timers arrangement | ALT INKL. KR. 675,-

Velkomstdrink
3 retter mad og natmad eller buffet og natmad
Rødvin, hvidvin og dessertvin ad libitum
Kaffe, the og kransekage
1 gang cognac eller likør
Fri bar med øl, sodavand og vine
Duge, servietter og blomster

Festretter

*/**** Tillæg påregnes

Velkomstglas
Kirr
Kirr Royal
Fersken Champagne
Asti
New Age

Kolde fiske forretter
Laksetatar med syltede rødløg på sprød salt med krydder urtecreme.
Fiske symfoni.
Røget laks, kold hvidvins dampet laks, rejer på sprød bund at salat. Dertil serveres hummerdressing
Lakseroulade på sprød salat pyntet med rejer og slikasparges dertil urte dressing.
Røget ørredfilet på sprød salat med ristede pinjekerner og rejer dertil lime dressing.
Rejecocktail med fiskedressing.
Skaldyrs cocktaiel (rejer, krebs og hummerkød) dertil fiskedressing.
Koldrøget laks serveret med lun flødestuvet spinat.
Kold laks Belleveu med rejer og asparges dertil fiskedressing.
Tun/ Laksemousse sprøjtet på sprød salat pyntet med rejer og kaviar dertil fiskedressing.
Kold laksefarseret rødspættefile pyntet med rejer, asparges, dertil hummersauce.

Varme fiske forretter
Tarteletter med rejer og asparges.
Butterdejs indbagte laks på spinat serveret med urte dressing. 

Supper
Oksekød suppe med urter, kød og melboller.
Trillebolle suppe med urter og trilleboller.
Klar hønsekød suppe.
Flødelegeret aspargessuppe.
Champigon suppe
Gullasch suppe
Broccolisuppe med bacon tern
Tomatsuppe med cremefraice
Karrysuppe med rejer

Kolde forretter
Kyllingebryst farseret med soltørrede tomater og pinjekerner, på sprød salat med karry creme.
Tarteletter med høns i asparges.
Røget dyrekølle på sprød salat med lun røræg og purløg.

Hovedretter: Oksekød
Gammeldags oksesteg med garniture.
Helstegt oksefilet
Helstegt oksehøjreb (bedst som rosastegt)*
Helstegt oksemørbrad****
Hovedretter: Kalvekød
Kalvesteg stegt som vildt
Helstegt kalvemørbrad***
Persillefyldt kalvesteg
Rosa stegt kalve culotte
Farseret kalvetyksteg
Helstegt kalvefilet*

Hovedretter: svinekød
Gammeldags flæskesteg
Svinekam stegt som vildt.
Svinemørbrad stegt som vildt
Marineret kamsteg(appelsin eller rødvinsmarineret)
Glaseret skinke
Glaseret hamburgryg.

Hovedretter: Lammekød
Lammekølle stegt med persille eller hvidløg.
Lamme coulotte.***
Lammme krone.****
Lammemørbrad****

Hovedretter: Fjerkræ
Gammeldags kyllingsteg
Gammeldags andesteg
Sprængt andebryst(***)
Hovedretter vildt
Stegt fasanbryst**
Helstegt dyreryg/kølle***
Helstegt dyrekølle*
Helstegt rådyrefilet***

Til hver ret serveres årstidens kartofler grønt og saucer

Desserter
Islagkager
Hjemmelavet nougat islagkage dertil kys og vafler.
Hjemmelavet islagkage med marcipan og chokolade dertil kys og vafler
Hjemmelavet islagkage med daim serveret med kys og vafler.
Hjemmelavet vanilleis med hindbærsorbet som islagkage serveret med kys og vafler.
½ ananas med frugter og is.**
½ Melon med frugter og is**
Nøddekurv med frugt/is eller sorbet.(**)

Fromager
Ananasfromage,
Citronfromage,
Valnøddefromage,
Sherryfromage
Romfromage med kirsebærsauce.
Jordbærfromage på nøddebund.
Karamelrand med frugter og karamelcreme.
Fløderand med frugter
Rubinsteinerkage.*
Frugttærter med flødeskum og vanillie cremefraiche
Frugter med råcreme.
Rådhus pandekager med vanniliecreme abrikossauce og mandelsplitter.
Pandekager med is og syltetøj.
Ris a la mande med kirsebær sauce.

Til kaffen kan vælges
Hjemmebagte småkager
Kransekagekonfekt
Kransekage med nougat
Chokoladeskaller med pistacie og nougat

Natmad
Oksekød suppe med urter, kød og melboller.
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller .
Flødelegeret Broccolisuppe med bacon.
Flødelegeret Karrysuppe med rejer.
Løgsuppe.
Pålægs bord med rullepølse med sky og løg, skinke med italiensk salat, frikadeller med lun rødkål lun leverpostej med bacon og champignon dertil brød.
Fersk røget kalkunbryst med røræg og purløg og brød.
Røget dyrekølle med røræg og purløg og brød.
Laksetærter med salat og flute.
Croissant med diverse fyld af salater.
Lune frikadeller med kold kartoffelsalat.
”Pølsebord” kogte røde med ketchup, sennep, remoulade, ristede løg, rå løg og pølsebrød.
Luksus biksemad med bearnaise sauce og rugbrød.
Pølsehorn.
Smørrebrødsnitter.