Kokken anbefaler

SELSKABER, Min. 10 pers. | 2 RETTER KR. 275,- | 3 RETTER KR. 325,-

MENU 1

DAMPET RØDSPÆTTEFILET 
FARSERET MED LAKSEMOUSSE. HERTIL URTEDRESSING OG BRØD.

KALVECOULOTTE 
SERVERET MED ÅRSTIDENS GRØNTSAGER,
HVIDE KARTOFLER, SURT, FRANSKE KARTOFLER OG EN FLØDE KALVE SAUCE.
 

MANDELKURV 
MED FRISK FRUGT VANILLIEIS OG HINDBÆRSORBET.

MENU 2

VARMRØGET LAKS 
MED ASPARGES OG FLØDESTUVEDE SPINAT.

KALVECOULOTTE 
STEGT SOM VILDT MED TYTTEBÆR, ASIER, WALDORFSALAT, FRANSKE KARTOFLER, HVIDE KARTOFLER, FLØDEVILDT SAUCE.

HJEMMELAVET IS 
MED CHOKOLADE OG MARCIPAN DERTIL KYS OG VAFLER 

MENU 3

KOLD HVIDVINS DAMPET LAKS 
PÅ PLUKKET SALAT MED REJER, ASPARGES OG FISKEDRESSING OG FLUTE.

GAMMELDAGS OKSESTEG 
MED 1/2 TOMAT MED FLØDE PEBERROD, SURT, PERLELØG, GULERØDDER, BØNNER, HVIDE KARTOFLER OG OKSESTEG SAUCE.

ROMFROMAGE 
MED LUN KIRSEBÆRSAUCE