marts 2018

søn man tir ons tor fre lør
25
26
27
28
1
2
3
 
 
 
 
 

Hver fredag og lørdag i marts måned har vi FØDSELSDAGS MENU på Restaurant Fjorden

Forret:
Fiskesymfoni
med kammuslinger, marinerede rejer og hjemmerørt creme

Hovedret:
Kalveribeye med stegte svampe, tranebær, bacon, stegte kartofler og sauce

 

Hver fredag og lørdag i marts måned har vi FØDSELSDAGS MENU på Restaurant Fjorden

Forret:
Fiskesymfoni
med kammuslinger, marinerede rejer og hjemmerørt creme

Hovedret:
Kalveribeye med stegte svampe, tranebær, bacon, stegte kartofler og sauce

 
4
5
6
7
8
9
10

Stor Brunch Buffet fra 10.30

Røræg og bacon- spegl æg- 2 slags pålægger- hjemmelavede marmelader-3 slags ost-lun leverpostej- varmrøget laks fra eget røgerri- lune frikadeller- salatbowle

Melon og skinke små glas med trifli små pandekager med sirup o.s.v

 
 
 
 
 

Hver fredag og lørdag i marts måned har vi FØDSELSDAGS MENU på Restaurant Fjorden

Forret:
Fiskesymfoni
med kammuslinger, marinerede rejer og hjemmerørt creme

Hovedret:
Kalveribeye med stegte svampe, tranebær, bacon, stegte kartofler og sauce

 

Hver fredag og lørdag i marts måned har vi FØDSELSDAGS MENU på Restaurant Fjorden

Forret:
Fiskesymfoni
med kammuslinger, marinerede rejer og hjemmerørt creme

Hovedret:
Kalveribeye med stegte svampe, tranebær, bacon, stegte kartofler og sauce

 
11
12
13
14
15
16
17
 
 
 
 
 

Hver fredag og lørdag i marts måned har vi FØDSELSDAGS MENU på Restaurant Fjorden

Forret:
Fiskesymfoni
med kammuslinger, marinerede rejer og hjemmerørt creme

Hovedret:
Kalveribeye med stegte svampe, tranebær, bacon, stegte kartofler og sauce

 

Hver fredag og lørdag i marts måned har vi FØDSELSDAGS MENU på Restaurant Fjorden

Forret:
Fiskesymfoni
med kammuslinger, marinerede rejer og hjemmerørt creme

Hovedret:
Kalveribeye med stegte svampe, tranebær, bacon, stegte kartofler og sauce

 
18
19
20
21
22
23
24
 
 
 
 
 

Hver fredag og lørdag i marts måned har vi FØDSELSDAGS MENU på Restaurant Fjorden

Forret:
Fiskesymfoni
med kammuslinger, marinerede rejer og hjemmerørt creme

Hovedret:
Kalveribeye med stegte svampe, tranebær, bacon, stegte kartofler og sauce

 

Hver fredag og lørdag i marts måned har vi FØDSELSDAGS MENU på Restaurant Fjorden

Forret:
Fiskesymfoni
med kammuslinger, marinerede rejer og hjemmerørt creme

Hovedret:
Kalveribeye med stegte svampe, tranebær, bacon, stegte kartofler og sauce

 
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

HOVEDRETS BUFFET

fra kl. 17.00

2 kød retter, 3 salater
2 slags kartofler 2 saucer

kr. 149,-

 

Stor Påske frokost buffet Skærtorsdag

 

Aften buffet fra kl 17.30 Skærtorsdag

2 foretter
3 stegeretter med 3 salater 2 slags kartofler samt sauce
2 desserter

Pr. person kr. 215,-


HUSK forudbestilling - se kontakt info

 

Stor Påske frokost buffet Langfredag

 

Hver fredag og lørdag i marts måned har vi FØDSELSDAGS MENU på Restaurant Fjorden

Forret:
Fiskesymfoni
med kammuslinger, marinerede rejer og hjemmerørt creme

Hovedret:
Kalveribeye med stegte svampe, tranebær, bacon, stegte kartofler og sauce

 

Aften buffet fra kl 17.30 Langfredag

2 foretter
3 stegeretter med 3 salater 2 slags kartofler samt sauce
2 desserter

Pr. person kr. 215,-


HUSK forudbestilling - se kontakt info

 

Hver fredag og lørdag i marts måned har vi FØDSELSDAGS MENU på Restaurant Fjorden

Forret:
Fiskesymfoni
med kammuslinger, marinerede rejer og hjemmerørt creme

Hovedret:
Kalveribeye med stegte svampe, tranebær, bacon, stegte kartofler og sauce